روش های مختلف و زیادی در مورد تست زنی گفته میشه. از مهندسی معکوس در تست ها تا نکات عجیب و غریبی که زیر 10 ثانیه میتونید تست بزنید!! از تمام این ها که بگذریم، تست زدن اصولی قوانین و قواعد خودش رو داره و فقط با تمرین و تکرار میتونید به تسلط زیادی در تست زنی برسید. در مجموع دو نوع تست زنی در منزل داریم: تست آموزشی و تست آزمونی که در ادامه راهکارهای اون ها رو به شما خواهیم آموخت.
تست آموزشی چیست ؟
در منزل زمانی که درسنامه های یک درس رو از روی جزوه یا کتاب خوندیم، برای جا افتادن مطالب و درس نیاز به حل مسائل و تست های بیشتری هست. تست آموزشی باید با حوصله، دقیق و با وسواس زده بشه. واقعیت اینه که اکثر دانش آموزان تازه بعد از زدن تست آموزشی، مطالب درس رو یاد میگیرند. تست آموزشی حتما باید بدون زمان زده بشه و هدف شما فقط تمرکز کامل بر روی راه حل تست ها وفرمول های به کار گرفته شده باشه، نه زمان تست زنی ؛ متاسفانه بسیاری از دانش آموزان در این وهله به جای تمرکز روی راه حل های اشتباه و تصحیح اون ها، تمرکز و انرژی خودشون رو روی زمان تست میذارند و به همین دلیل چرخه یادگیری شون کامل نمیشه.
اگه ناراحت زمان زیادی هستید که برای تست های بار اول و یا دوم میذارید، باید بدونید هر چقدر مرحله یادگیری ( خواندن جزوات کتاب + حل تست آموزشی ) کامل تر اتفاق بیافته، شما در مراحل تسلط بر تست کار راحت تری خواهید داشت.
چجوری تست آموزشی بزنیم؟
در این مرحله شما باید بدونید که میتونید بعد از پایان یک مبحث یا پایان یک موضوع، از اون قسمت تست آموزشی بزنید. یعنی نیازی نیست که حتما فصل کامل تموم بشه و بعد شروع به تست زنی کنید. اشتباه رایج بیشتر دانش آموزان کنکوری اینه که فکر میکنند باید 48 ساعت بعد از خوندن درس تست بزنند!! در تست آموزشی بلافاصله بعد از اتمام مطالعه، شروع به تست زنی کنید و این سبک تست قراره به شما کمک کنه که تسلط بهتری بر روی درسنامه و جزوه پیدا کنید. اقدام مهم در این نوع تست این هست که نکات جدیدی که در تست ها یاد میگیرید رو داخل جزوه یا در درسنامه خودتون اضافه کنید.
تست زمانی چیست ؟
تست هایی هستند که شما رو برای زمان بندی و مدیریت زمان در کنکور آماده میکنند. در این تست ها اولویت اصلی زمان هست و حتما قبل از شروع تست زنی، اول باید زمان رو تعیین کنید. قرار نیست در این تکنیک تست زنی شما از همون اول به زمان کنکور برسید؛ بلکه اول باید با نوشتن زمان دقیق، متوجه بشید که سرعت و رکوردتون چقدر هست و در دفعه های بعدی سعی کنید سرعت تست زنی خودتون رو به زمان کنکور نزدیک کنید.
تست ها رو دونه دونه چک کنم؟
به هیچ عنوان تست ها رو دونه دونه بررسی نکنید. این کار به حد خیلی زیادی قدرت خلاقیت و یادگیری شما رو کم میکنه و به اصطلاح دانش آموز رو خنگ میکنه. تست ها رو حداقل 10 تا 10 بزنید. به صورت کامل تلاشتون رو روی هر تست انجام بدید و بعد از اینکه 10تا تست تموم شد، به قسمت پاسخنامه کتاب برید و جواب سوالات رو چک کنید. تاکید میکنم، همه سوالات رو چک کنید؛ نه فقط تست های غلط یا نزده رو. تست هایی که نزدید و یا غلط زدید رو حتما علامتدار (هایلایت) کنید و بدونید این هایلایت ها گنجینه شما هستند؛ و تا 24 ساعت آینده حتما دوباره تست های نزده یا غلط رو حل کنید.
تست جمع بندی رو از کِی شروع کنیم؟
تست جمع بندی همون طور که از اسمش مشخصه در دوران جمع بندی کاربرد زیادی داره؛ یعنی در نیمه اول فروردین و اردیبهشت به بعد. در دوران جمع بندی حتما سعی کنید از تست های کنکور سراسری سال های اخیر استفاده کنید. ماموریت اصلی در این نوع تست زنی شامل مدیریت آزمون، شبیه سازی کنکور و مرور سریع هست. حتما تست ها به صورت زمان دار زده بشه و از تکنیک های مدیریت آزمون استفاده کنید. تحلیل تست های جمع بندی اگه بیشتر از زدن این نوع تست ها اهمیت نداشته باشه، مطمئنا کمتر اهمیت نداره. هدف از تحلیل تست ها، دوره سریع اون هاست. یادمون باشه در دوران جمع بندی معمولا از نظر زمانی به خاطر حجم درس ها زیاد در فشار هستیم. برای همین تحلیل این تست ها میتونه مشخص کنه شما در کدام قسمت ها و فصل ها ضعف دارید، تا فقط همون قسمت ها رو مطالعه کنید و وقتتون رو برای قسمت های مهم تر فصل بذارید. در ادامه به روش های تست زنی برای کنکور میپردازیم.
روش های تست زنی برای کنکور:
مدیریت زمان برای تست زنی: سوالات وقت گیر را دسته بندی کنید و علامت گذاری کنید. و به سراغ سوال های بروید که جواب آنها را میدانید، و در آخر اگر تایم اضافه آوردید به سراغ سوالاتی بروید که نیاز تایم بیشتری داشت.
روش ساده به دشوار: در این روش به سراغ سوال های که بنظر خودتون جواب آنها را میدونید بروید، و بعد به سراغ سوالات دشوار تر بروید در این صورت ذهن شما دچار خستگی نمیشود.
روش حذف گزینه خلط برای تست زنی: گزینه هایی که میدانید اشتباه هستند را حذف کنید. و بیشتر تمرکز خودتون روی بقیه گزینه ها بگذارید.
روش هدف گذاری برای تست زنی: قبل از آزمون باید هدف گذاری کنید که با توجه به شرایط خود به چند سوال از 10 سوال هر مبحث پاسخ میدهید.
دقت در خواندن صورت سوال: درخواندن صورت سوال دقت کنید زیرا باعث درک بهتر سوال و یافتن جواب سوال در همان صورت سوال میشود.
تشابه در جواب سوال: در بعضی از سوال ها همیشه دو گزینه که به هم شبیه هستن وجود دارد، باید با دقت بیشتری بررسی کنید.
آدرس آموزشگاه : تهران خانی آباد نو شهرک شریعتی سه راه شریعتی خ صمدی ابتدای خ یعقوبی جنب داروخانه بیابانکی پلاک 79
تلفن : 55026529
واتس آپ : 09356442326
تمامی خدمات و محصولات این سایت، مطعلق به گروه آموزشی حلاجی است. فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.