صادقانه بگم دوست عزیز، کسی که هدف معمولی و یا کوچیکی داره به کمترین ها دست پیدا میکنه. یکی از نکات مشاوره ای کنکوری اینه که هدفت از شرکت تو کنکور اینقدر قوی و محکم باشه که بخاطرش همه جور سختی رو با جون و دل بخرین. فکر کنم میدونی چی میخام بگم، خودت رو باور داشته باش و از اینکه رویای بزرگی مثل رتبه شدن داشته باشی، شکی به دلت راه نده.
ما همیشه به داوطلبای عزیزمون میگیم، مهمترین اصل اینه که تکلیفشون رو با خودشون روشن کنند. اگر هدف ما از شرکت تو کنکور رضایت اطرافیان، اصرار خانواده و یا صرفا کسب یک مدرک تحصیلی باشه، هیچوقت نیرو و انرژی لازم برای درس خوندن رو نخواهیم داشت.
بهترین اصول برنامه ریزی کنکور:
اما منظور از این اصول چیه؟ چطور میتونیم یک برنامه ریزی دقیق و موثر بچینیم. همونطور که میدونید کنکور هر یک سال یکبار انجام میشه، پس این امتحان جای آزمون و خطا نیست. البته که همیشه میشه جبران کرد اما به قیمت از دست دادن یک سال. پس باید نهایت دقت رو تو چینش یک برنامه منسجم به کار ببریم. برنامه ایی که نه رویا گونه باشه که ما رو نا امید کنه و بی خیالش بشیم، و نه نسنجیده و سست.
نکته:
معمولا کنکوری ها وقتی درس میخونن، به این فکر میکنن که نفرات برتر سالهای گذشته و یا سال جاری چطور درس خوندن یا میخونن که موفقن. همه دوست دارن بدونن اونا چه نکات برنامه ریزی درسی رو رعایت میکنن. خیلی از نکات مشاوره ای کنکوری رو میشه تو همین تجربیات به دست اورد. به همین دلیل تصمصم گرفتیم که چند توصیه مهم مشاوره ای رتبههای برتر برای کنکوری ها رو نام ببریم و توضیح بدیم.
هیچ درسی را کنار نگذارید
اگه تو درسی مشکل دارید و یا بهش علاقه ندارید، هیچوقت اون رو کنار نزنید. این کار ریسک بزرگیه، میدونید چرا؟ چون اولا ممکنه شما انرژیتون رو توی درس بخصوصی بزارید و فکر کنید کاملا مسلط شد، اما تو جلسه کنکور اینقدر سوالات سخت باشه که طبق انتظار پیش نره. دوم اینکه، همیشه یکی از قاعدههای کنکور اینه که سطح سوالات از سه بخش ساده، متوسط و دشوار تشکیل شدن، نباید سوالات ساده و متوسط را از دست بدید
.
مبحث شناسی از نکات مشاوره ای کنکوری
سعی کنید برای هر درس و مطلبی که میخونید، خودتون رو جای طراح سوال بزارید تا ذهنتون پویا بشه. سعی کنید مباحث مهم رو شناسایی کنید وتاتسلط بیشتری روی اونها داشته باشید. یکی از روشهای مبحث شناسی، حل کردن تست، مخصوصا سوالهای کنکورهای قبلی هست. یک سری از مباحث معمولا بیشتر از بقیه مورد سوال قرار میگیرند که تو این تست ها قابل تشخیصه.
آزمون آزمایشی شرکت کنید
برای اینکه بفهمیم کجای کار هستیم و به قول معروف چند مرده حلاجیم، باید ببینیم تو میدون و کارزار چطور عمل میکنیم. در نکات مشاوره ای کنکوری همیشه توصیه میشه که یا تو آزمونهای آزمایشی موسساتی مثل قلم چی، گاج و سنجش شرکت کنید. یا اینکه دفترچه سالهای قبل رو تهیه کنید و خودتون تو خونه این کار رو نجام بدید. البته پیشنهاد میکنیم، شرایط رو هم شبیه سازی کنید.
عمقی بخوانید
با سرسری خوندن خودمون رو گول نزنیم. ما باید مفاهیم و معانی رو با تمام ریزه کاری ها یاد بگیریم و به خاطر بسپاریم. یک بار عمقی خوندن و مرور اون برابری میکنه با ده بار سرسری خوندن. پس وقتی رو که برای مطالعه دقیق به صرف میکنیم، تلف شده ندونید. برای اینکه ذهنتون کاملا درگیر مطالعه بشه از تکنیک طراحی سوال و پیدا کردن جواب استفاده کنید. چندین تکنیک دیگه هست که میتونید به کار ببرید.
زمان استراحت احساس عذاب وجدان نکنید
وقت هایی رو که به استراحت میگذرونید، سعی کنید به ذهنتون آرامش بدید و تو ذهنتون به دنبال مرور درس ها نباشید. بعضی از بچه ها موقع استراحت احساس عذاب وجدان میکنند. به این فکر کنید که شما دارید ذهنتون رو تغذیه میکنید که مطالب رو بهتر یاد بگیره و این به نوعی یک خدمت به مطالعتون هست. البته تا حد امکان سعی کنید کمتر تلویزیون و فیلم تماشا کنید.
خودشناسی از مهمترین نکات مشاوره ای کنکوری
یکی از دلایلی که تلاشهای ما تو درس خوندن بی نتیجه میمونه، اینه که نمیدونیم چه چیزایی در ما تاثیر گذاره و چه چیزایی نیست. با چه روش هایی بیشتر یاد میگیریم و کدوم کارها باعث زدگی از درس خوندن میشه. خودشناسی، همه 14 توصیه مشاوره ای رتبههای برتر برای کنکوری ها رو شامل میشه، چون ما همه تصمیمات، برنامه ریزی و روشهای مطالعاتی رو باید متناسب با روحیه و شرایط خودمون انجام بدیم
.
مرور ذهنی داشته باشید
یکی از روشهای فوق العاده برای یادگیری استفاده از روش صحیح مطالعه و مرور نفرات برتر تو کشف نقاط قوت و ضعف، و تثبیت مطالب اینه که وقتی مطلب رو خوندیم و فهمیدیم، آنچه خوندیم رو از برای خودمون توضیح بدیم. کتاب رو ببندید و تصور کنید که دارید برای شاگرداتون تدریس میکنید. اگر چیزی رو فراموش کرده بودید، اصلا ناراحت یا ناامید نشید، فراموشی بخشی از یادگیریه. بای ک مرور کوچیک دیگه مطلب تو ذهنتون حک میشه.
هر درس رو در زمان مناسبش بخوانید
این طبیعیه که بعضی از ما صبح ها گیرایی خیلی بشتری داریم و بعضی دیگه شب ها یا بعدازظهرها. زمانهای طلایی یادگیری رو به درسهای تخصصی و سنگین تر اختصاص بدید که نیاز به انرژی و تمرکز بیشتری دارن. البته به طور معمول تو نکات مشاوره ای کنکوری پیشنهاد میشه که صبح ها رو به درسهای تخصصی اختصاص بدید که ذهن استراحت کرده و خستگی کمی داره.
آدرس آموزشگاه : تهران خانی آباد نو شهرک شریعتی سه راه شریعتی خ صمدی ابتدای خ یعقوبی جنب داروخانه بیابانکی پلاک 79
تلفن : 55026529
واتس آپ : 09356442326
تمامی خدمات و محصولات این سایت، مطعلق به گروه آموزشی حلاجی است. فعالیتهای این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.